Colorado bocht rechts waterval

Colorado bocht rechts waterval


Prijs:
162,00
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 5,99 (PostNL pakketpost)
Levertijd:
2 - 5 werkdagen
Merk:
EAN:
8711465120739
B2B:
Artikelomschrijving:
Met de Colorado haalt u een prettige ontspannen sfeer in uw tuin! De Colorado is zo gemaakt alsof ze uit...
Meer informatie
Aantal:
Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

Colorado bocht rechts waterval

Met de Colorado haalt u een prettige ontspannen sfeer in uw tuin! De Colorado is zo gemaakt alsof ze uit natuurlijk rotsgesteente is gehouwen. Zijn natuurlijke aanblik in combinatie met het geluid van stromend water straalt een bepaalde rust uit. Plaats natuurplanten langs de waterval en uw tuin is voorzien van een prachtig decoratief element die helemaal op gaat in de omgeving van uw tuin!

Dit hoekelement uit de Colorado-serie is zo gemaakt dat hij met zijn vorm en kleur (grijs-bruin) eruit ziet als een natuurlijk rotsgesteente. In werkelijkheid is het watervalelement gemaakt van HDPE, een kunststof materiaal die u gemakkelijk in de tuin kunt plaatsen. Het hoekmodel is vervaardigd door middel van rotatievorming wat zorgt voor een juiste stabiliteit en een sterke constructie en dankzij zijn water- en slijtvaste kleuring is ook een absolute kleurechtheid van het element gegarandeerd. De Colorado-serie bestaat in totaal uit vijf elementen die onderling met elkaar zijn te combineren. Naast een hoekelement die naar rechts gaat kunt u ook kiezen voor een hoekelement met een hoek naar links, voor een recht element of voor het cascade element. Om een beekloop in uw tuin te kunnen plaatsen heeft u altijd het startelement nodig.

Voor het creëren van een prachtige waterval heeft u natuurlijk wel een vijverpomp nodig met de juiste capaciteiten. Afhankelijk van het hoogteverschil (de hoogte van de waterspiegel tot en met de waterval) heeft u voor de Colorado waterval een pomp met het volgende vermogen nodig:

  • Hoogteverschil 0,50 m – aanbevolen pompvermogen 2500-3000 l/h (Aangeraden: Elimax 2500)
  • Hoogteverschil 0,75 m – aanbevolen pompvermogen 3500-4000 l/h (Aangeraden: Elimax 4000)
  • Hoogteverschil 1,00 m – aanbevolen pompvermogen 5000-6000 l/h (Aangeraden: Elimax 6000)

Specificaties:

  • Afmetingen (BxDxL): 55 x 16 x 75 cm
  • Materiaal: HDPE
  • Kleur: grijs-bruin
  • UV- en vorstbestendig
  • 10 jaar garantie
Video
Gerelateerde artikelen