Waterornament Varko polystone

Waterornament Varko polystone


Prijs:
249,00
(incl. BTW)
Verzendkosten:
Gratis verzending
Levertijd:
1 - 2 werkdagen (op voorraad)
Merk:
EAN:
8711465871112
B2B:
Aantal:
Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

Waterornament Varko polystone

Dit is een vrij bijzonder en clean waterornament dat bestaat uit een mooie combinatie van een ovaal waterreservoir met daarin een spetterend fonteintje in de vorm van een paraplu. Het ornament biedt een speels karakter aan iedere tuin en is daarom een echte eyecatcher. Je kunt het ornament gemakkelijk op meerdere plekken of hoeken in de tuin plaatsen. Het wordt ook vaak aangeraden om een ornament dicht bij een zit plek te plaatsen. Dat komt omdat een waterornament namelijk vanwege zijn spetterende water voor een rustgevend en ontspannen gevoel in de tuin kan zorgen.

Dit waterornament is gemaakt van polystone en kan daarom mooi en natuurlijk worden afgewerkt. Dit middel bestaat namelijk uit gemengd steen in combinatie met kunsthars. Dit materiaal kent de eigenschap dat er geen vocht in het materiaal kan dringen waardoor de fontein gemakkelijk het gehele jaar mooi buiten kan staan! Om beschadigingen aan de pomp of het reservoir te voorkomen raden we echter wel aan om de fontein voor de koude maanden te legen. Zo kan er geen vorst in de fontein blijven zitten!

Het waterornament is gemakkelijk in iedere tuin te plaatsen. Je ontvangt namelijk een compleet pakket waarbij de vijverpomp en aansluitmateriaal ook worden meegeleverd. Naast de aansluiting van alle materialen, is het natuurlijk ook nodig dat de fontein kan werken. Hiervoor is het ornament voorzien van een plug en play systeem. Dit houdt in dat je de fontein gemakkelijk aan kunt sluiten op het netstroom door de stekker van de pomp in het stopcontact te steken. Verder zal je het ornament nog moeten voorzien van een juiste hoeveelheid water. Verder kun je een waterornament gemakkelijk schoonhouden met behulp van AcquaArte Clean. Dit middel bestrijd groenaanslag en algen die zich in de loop der tijd op je ornament hebben genesteld.

Specificaties:

  • Hoogte: 50 cm
  • Diameter: 55 cm
  • Materiaal ornament: Polystone
  • Incl pomp en waterbell
  • Capaciteit pomp: 900 l/u
  • Kleur: Grijs
  • Compleet set
  • Garantie: 2 jaar
Gerelateerde artikelen