Vijvervistoren 50 cm

Vijvervistoren 50 cm


Prijs:
109,00
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 5,99 (PostNL pakketpost)
Levertijd:
2 - 5 werkdagen
Merk:
EAN:
8711465721608
B2B:
Aantal:
Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

Vijvervistoren 50 cm

U heeft meer plezier van uw vissen en uw vijver met de vijvervistoren 50 cm. Vanuit de vijvervistoren kunt u uw vissen vanuit een compleet nieuw perspectief bekijken. Het water in de toren is iets warmer dan het water in de rest van de vijver waardoor vissen worden aangetrokken. Door de opening onderwater zwemmen de vissen de toren in, waardoor ze boven het wateroppervlak zichtbaar worden. Door het materiaal van de vijvervistoren lijken de vissen optisch groter, een waar genot voor echte vis- en vijverfans!

Wanneer de vissen in de vijvervistoren zwemmen, ziet u ze ook eens vanaf de zijkanten. Hier heeft een vis vaak de mooiste kleuren, de rug heeft namelijk vaak schutkleuren zodat de vis beter beschermd is tegen bijvoorbeeld reigers. In de vijvervistoren zijn de vissen ook nog eens optimaal beschermd tegen reigers.

De vijvervistoren heeft een hoogte van 50 centimeter boven water, en een sokkel met een hoogte van 20 centimeter onder water. De gehele toren heeft een diameter van 20 centimeter.

Bij de eerste zonnestralen zal het water in de vijvervistoren opwarmen en zullen de vissen de toren in zwemmen. Nu kunt u ze goed observeren en te allen tijden bewonderen. Al met al zult u met de vijvervistoren meer plezier beleven aan uw vissen en uw vijver!

Specificaties

  • Afmetingen: Ø20 x 50 cm
  • Sokkel: Ø20 x 20 cm
  • Materiaal: Acryl 4 mm
  • Sokkel: Acryl 3 mm
Gerelateerde artikelen