Galia acryl waterornament

Galia acryl waterornament


Prijs:
269,00
(incl. BTW)
Verzendkosten:
Gratis verzending
Levertijd:
2 - 5 werkdagen
Merk:
EAN:
8711465083256
B2B:
Artikelomschrijving:
Een waterornament is een klein monument dat u ter decoratie in de tuin kunt plaatsen. Een waterornament...
Meer informatie
Aantal:
Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

Galia acryl waterornament

Een waterornament is een klein monument dat u ter decoratie in de tuin kunt plaatsen. Een waterornament creëert een bron van rust en is bovendien leuk om naar te kijken. Verder zorgt een waterornament voor levendigheid en aantrekkingskracht op vogeltjes, al met al zorgt een waterornament voor een levendige omgeving!

Het Galia acryl waterornament is opgebouwd uit 13 acrylplaatjes welke samen een fraaie bol vormen. De opvallende led-verlichting in de bol creëert in combinatie met het stromende water een speels lichteffect. Zo bent u ook in de avonduren voorzien van een prachtige accessoire in de tuin. Het waterornament wordt geleverd als complete set inclusief bassin, metalen rooster, pomp en aansluitmateriaal. Na ontvangst kunt u direct beginnen met het opbouwen van het waterornament.

Het bassin kan in de grond geplaatst worden zodat alleen het acrylelement zichtbaar blijft maar u kunt het waterornament ook in zijn geheel boven de grond plaatsen. Met een decoratierand kunt u het bassin wegwerken zodat er een prachtig geheel ontstaat. De decoratierand is optioneel bij te bestellen in diverse kleuren. Het Galia acryl waterornament is een prachtig waterornament met een tijdloze uitstraling die in iedere tuin past!

Specificaties

  • Afmetingen: 32 x 30 x 30 cm
  • Afmetingen bassin: Ø 68 x 36 cm
  • Inhoud bassin: 90 L
  • Materiaal: Acryl
  • Aantal acrylplaatjes: 13
  • Capaciteit pomp: 900 l/u
  • Inclusief led-verlichting
Gerelateerde artikelen