Zeehond spuitfiguur

Zeehond spuitfiguur


Prijs:
17,05
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 4,95 pakketpost
Levertijd:
2 - 5 werkdagen
Merk:
EAN:
8711465860246
B2B:
Artikelomschrijving:
Een spuitfiguur bij de vijver brengt een levendige sfeer met zich mee. Het zeehond spuitfiguur is een...
Meer informatie
Aantal:
Artikelomschrijving

Zeehond spuitfiguur

Een spuitfiguur bij de vijver brengt een levendige sfeer met zich mee. Het zeehond spuitfiguur is een decoratieve accessoire en staat leuk op de rand van iedere vijver. Met een spuitfiguur blijft het water in beweging en ontstaat er meer leven in en rondom de vijver. Het spuitfiguur is gemaakt van polyresin waardoor hij garant staat voor een lange levensduur. Polyresin is een kunsthars en is bestand tegen alle verschillende weersinvloeden, verder is polyresin licht van gewicht waardoor het spuitfiguur gemakkelijk geplaatst en verplaatst kan worden.

Het spuitfiguur is 17 centimeter hoog en kan aangesloten worden op een slang met een diameter tussen de 9 en 13 millimeter. Een geschikte pomp voor het spuitfiguur wordt hierboven aangeraden.

Naast het zeehond spuitfiguur hebben wij ook andere modellen spuitfiguren in ons assortiment. U kunt kiezen uit verschillende modellen zoals het spuitfiguur zwaan, dolfijn, vis en een kikker. Kies uw favoriete model en geniet van een levendige sfeer in en rondom uw vijver!

Specificaties

  • Hoogte: 17 cm
  • Materiaal: Polyresin
  • Aansluiting slang: 9 – 13 mm
  • Capaciteit: 1000 l/h
Gerelateerde artikelen