Spuitfiguur Boy 45 cm wit

Spuitfiguur Boy 45 cm wit


Prijs:
75,05
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 4,95 pakketpost
Levertijd:
2 - 5 werkdagen
Merk:
EAN:
8711465861243
B2B:
Artikelomschrijving:
Het spuitfiguur Boy 45 cm wit is een modern ornament gebaseerd op het klassieke 'Manneke Pis', het...
Meer informatie
Aantal:
Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

Spuitfiguur Boy 45 cm wit

Het spuitfiguur Boy 45 cm wit is een modern ornament gebaseerd op het klassieke 'Manneke Pis', het symbool van de Belgische hoofdstad Brussel. Het ornament geeft de tuin een bijzondere uitstraling en zorgt daarbij voor een rustgevend geluid door het stromende water. U kunt het waterornament bij een vijver zetten of gebruiken in combinatie met een klein waterreservoir.

Het waterornament is gemaakt van polystone, dit materiaal is erg stevig en is bestand tegen water en wisselende weersomstandigheden. Met dit waterornament kunt u dus jarenlang genieten van een rustgevende en gezellige sfeer in uw tuin. Het spuitfiguur Boy is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en in diverse afmetingen. Kies het waterornament dus helemaal naar uw eigen smaak!

Voor een optimaal gebruik van het waterornament adviseren wij de aansluitset voor spuitfiguren. Deze set bestaat uit een fonteinpomp, een vijverslang en twee draadslangklemmen. Dit is alles wat u nodig heeft om het waterornament aan te sluiten. Direct na ontvangst van de aansluitset en het waterornament kunt u genieten van dit leuke waterornament. Verfraai uw tuin met het spuitfiguur Boy wit en geniet van het rustgevende geluid van stromend water in uw tuin.

Specificaties

  • Afmetingen: 45,5 x 16 x 16 cm
  • Materiaal: Polystone
  • Kleur: Wit
  • Aansluiting: 13 mm
Gerelateerde artikelen