Waterornament Selva met natuursteentjes

Waterornament Selva met natuursteentjes


Prijs:
169,00
(incl. BTW)
Verzendkosten:
Gratis verzending
Levertijd:
2 - 5 werkdagen
Merk:
EAN:
8711465083270
B2B:
Artikelomschrijving:
Met een waterornament brengt u op een eenvoudige manier water aan in uw tuin zonder het gebruik van een...
Meer informatie
Aantal:
Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

Waterornament Selva met natuursteentjes

Met een waterornament brengt u op een eenvoudige manier water aan in uw tuin zonder het gebruik van een vijver. Het waterornament Selva met natuursteentjes bestaat uit een fraaie bol, versierd met donkerbruine natuursteentjes. Verder is het waterornament voorzien van led-verlichting waardoor hij in de avonduren als een ware blikvanger in uw tuin werkt.

Het waterornament Selva wordt geleverd als een complete set inclusief bassin. Het bassin kan ingegraven worden in de grond maar kan ook boven de grond worden geplaatst, in combinatie met een decoratieve rand kan het bassin weggewerkt worden. Zo ontstaat er een prachtig geheel. De decoratieve rand is optioneel bij te bestellen en is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Naast het bassin wordt er ook een handige afdekplaat meegeleverd, hier wordt de bol met natuursteentjes op geplaatst. Het water dat uit de bol stroomt, loopt door de afdekplaat heen het bassin in. Om het water rond te pompen wordt gebruik gemaakt van een pomp met een doorstroomvermogen van 900 liter per uur. Deze pomp wordt, net als het aansluitmateriaal, met het ornament meegeleverd.

Het waterornament Selva met natuursteentjes heeft een natuurlijke uitstraling die prachtig staat in iedere tuin! Let op: Doordat het waterornament over natuursteen beschikt, kunnen de kleuren afwijken.

Specificaties

  • Diameter bol: 34 cm
  • Afmetingen bassin: Ø 68 x 36 cm
  • Inhoud bassin: 90 L
  • Materiaal: Beton met natuursteentjes
  • Capaciteit pomp: 900 l/u
  • Inclusief led-verlichting
Gerelateerde artikelen