Padula polyresin waterornament

Padula polyresin waterornament


Prijs:
189,00
(incl. BTW)
Verzendkosten:
Gratis verzending
Levertijd:
2 - 5 werkdagen
Merk:
EAN:
8711465871006
B2B:
Aantal:
Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

Padula polyresin waterornament

Het Padula polyresin waterornament is een fraai, opvallend designobject met een unieke uitstraling. De hypermoderne kleurstelling van koper en zilvermix maakt het waterornament een blikvanger op ieder terras, tuin of balkon. Het waterornament is uitgerust met led-verlichting zodat hij in de avonduren mooi verlicht wordt.

Het waterornament wordt geleverd als complete set inclusief ledverlichting en bijpassende vijverpomp. De vijverpomp heeft een capaciteit van 350 liter per uur en is hiermee perfect voor het Padula polyresin waterornament. Polyresin is een combinatie van kunsthars en natuursteen en vormt samen een weerbestendig en stevig materiaal. Polyresin vertoont geen groene aanslag waardoor u jarenlang van het waterornament kunt genieten.

Het waterornament heeft een hoogte van 42 centimeter, een lengte van 80 centimeter en een breedte van 36 centimeter. Door het compacte formaat is er in iedere tuin of op ieder terras een plekje te vinden voor het waterornament. Het stromende water van een waterornament zorgt voor een ontspannen geluidseffect en brengt tevens een levendige sfeer met zich mee. Creëer een rustgevende bron in uw tuin met het prachtige Padula polyresin waterornament!

Specificaties

  • Afmetingen: 42 x 80 x 36 cm
  • Materiaal: Polyresin
  • Kleur: Koper/zilverrmix
  • Inclusief ledverlichting
  • Inclusief vijverpomp
  • Capaciteit pomp: 350 l/u
Gerelateerde artikelen