Cuneo polyresin waterornament

Cuneo polyresin waterornament


Prijs:
169,00
(incl. BTW)
Verzendkosten:
Gratis verzending
Levertijd:
2 - 5 werkdagen
Merk:
EAN:
8711465083287
B2B:
Aantal:
Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

Cuneo polyresin waterornament

Het Cuneo polyresin waterornament is een waterornament met een moderne materiaalcombinatie. Het waterornament heeft een hout/steen-look en is gemaakt van polyresin. Polyresin is een combinatie van kunsthars en natuursteen en vormt samen een stevig, weerbestendig materiaal. Polyserin zal geen groene aanslag vertonen waardoor u het ornament dus jarenlang als accessoire in uw tuin en op uw terras kunt gebruiken.

Met een waterornament in de tuin creëert u een bron van rust, en ontstaat er leven in de tuin. Het waterornament is voorzien van led-verlichting waardoor u ook in de avonduren van het waterornament kunt genieten. De combinatie van het stromende water en de ledverlichting creëert een speels effect.

De afmetingen van het wateronament zijn 50 x 30 x 16 centimeter en het ornament is met zijn compacte formaat bijna overal te plaatsen. Het waterornament wordt geleverd inclusief bassin, rooster, pomp en aansluitmateriaal zodat u het ornament direct kunt monteren na ontvangst. Het bassin kan ingegraven worden zodat hij niet zichtbaar is en het waterornament natuurlijk wordt opgenomen in de tuin.

Geef uw tuin een moderne uitstraling met het bijzondere Cuneo polyresin waterornament en geniet van het rustgevende geluid van stromend water dat het ornament met zich meebrengt.

Specificaties

  • Afmetingen ornament: 50 x 30 x 16 cm
  • Afmetingen bassin: 30 x 79 x 48 cm
  • Inhoud bassin: 90 L
  • Materiaal: Polyresin
  • Kleur: Hout/steen look
  • Capaciteit pomp: 900 l/u
  • Inclusief led-verlichting
Gerelateerde artikelen