Torretta polyresin waterornament

Torretta polyresin waterornament


Prijs:
119,00
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 4,95 pakketpost
Levertijd:
2 - 5 werkdagen
Merk:
EAN:
8711465870887
B2B:
Aantal:
Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

Torretta polyresin waterornament

Verfraai het terras met het moderne Torretta polyresin waterornament. Het waterornament heeft drie schalen met aan de binnenkant blauw-groene tinten. Een waterornament is een klein monumentje dat u gemakkelijk op uw terras of in uw tuin kunt plaatsen. Door de toevoeging van een waterornament ontstaat er een levendige sfeer in de omgeving. Tevens worden vogeltjes vaak aangetrokken door waterornamenten waardoor er meer leven en gezelligheid in uw tuin ontstaat. Het Torretta waterornament is voorzien van led-verlichting waardoor hij ook in de avonduren te bewonderen is.

Het waterornament wordt geleverd als complete set inclusief verlichting en bijpassende vijverpomp. De pomp heeft een capaciteit van 600 liter per uur en zorgt voor de rustgevende stroming van het water. Direct na ontvangst kunt u genieten van de sfeer die het waterornament uitstraalt.

Het waterornament is gemaakt van het materiaal polyresin, dit is een combinatie van natuursteen en kunsthars welke weerbestendig en zeer stevig is. Polyresin vertoont geen groene aanslag waardoor u jarenlang plezier hebt van het ornament. Door het compacte formaat is er in iedere tuin en op ieder terras een passend plekje te vinden. Geniet van een levendige en natuurlijke sfeer in de omgeving met het Torretta polyresin waterornament.

Specificaties

  • Diameters schalen: Ø16/24/40
  • Hoogte: 31 cm
  • Materiaal: Polyresin
  • Kleur:Wit/blauw/groen
  • Inclusief ledverlichting
  • Inclusief vijverpomp
  • Capaciteit pomp: 600 l/u
Gerelateerde artikelen