Standaard startelement waterval

Standaard startelement waterval


Prijs:
59,95
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 5,99 (PostNL pakketpost)
Levertijd:
2 - 5 werkdagen
Merk:
EAN:
8711465678094
B2B:
Artikelomschrijving:
Heeft u een prachtige vijver in uw tuin, maar heeft u het gevoel dat er nog iets ontbreekt? Dan is deze...
Meer informatie
Aantal:
Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

Standaard startelement waterval

Heeft u een prachtige vijver in uw tuin, maar heeft u het gevoel dat er nog iets ontbreekt? Dan is deze Standaard waterval misschien wel het missende element! Met de Standaard-serie van Ubbink creëert u eenvoudig een prachtige waterval met een natuurlijk tintje. Een decoratief element waarmee u eindeloos kunt variëren!

De Standaard-serie bestaat in totaal uit zes elementen die onderling met elkaar zijn te combineren. Het Standaard startelement dient u aan het begin van de waterval te plaatsen, waarna ieder element uit de serie eropaan gesloten kan worden. Net als de hele Standaard-serie is dit startelement vervaardigd uit polyethyleen in een zwarte kleur.  Het startelement is vervaardigd door middel van rotatievorming wat zorgt voor een juiste stabiliteit en een sterke constructie. Dankzij zijn vorm heeft het element de uitstraling van een natuurlijk rotsgesteente gekregen. Voor het samenstellen van de waterval geheel naar uw wensen kunt u het startelement combineren met een recht element, een hoekelement met een bocht naar links of rechts en een beekloopelement.

Voor het creëren van een prachtige waterval is een vijverpomp met de juiste capaciteiten erg belangrijk. Afhankelijk van het hoogteverschil (de hoogte van de waterspiegel tot en met de waterval) heeft u voor de Standaard waterval een pomp met het volgende vermogen nodig:

  • Hoogteverschil 0,50 m – aanbevolen pompvermogen 1500-2000 l/h (Aangeraden: Elimax 1500)
  • Hoogteverschil 0,75 m – aanbevolen pompvermogen 2000-2500 l/h (Aangeraden: Elimax 2000)
  • Hoogteverschil 1,00 m – aanbevolen pompvermogen 2500-3000 l/h (Aangeraden: Elimax 2500)

Specificaties:

  • Afmetingen (BxDxL): 61,5 x 20 x 82 cm
  • Materiaal: PE (polyethyleen)
  • Kleur: zwart
  • UV- en vorstbestendig
Beoordelingen van onze klanten
5 uit 5 sterren! | Henriet
Beoordeling: 5 uit 5 sterren
Kocht bij ons: Standaard startelement waterval
Jullie krijgen van mij een 10. Er werd netjes gebeld wanneer het uitkwam dat het bezorgt kon worden. Erg vriendelijke jonge man. En de volgende morgen werd het netjes bezorgd. Mocht ik horen dat iemand anders iets nodig heeft zal ik jullie zeker positief adviseren. Ga zo door.
Gerelateerde artikelen