Spuitfiguur Boy 67 cm zwart

Spuitfiguur Boy 67 cm zwart


Prijs:
122,55
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 4,95 pakketpost
Levertijd:
2 - 5 werkdagen
Merk:
EAN:
8711465861212
B2B:
Artikelomschrijving:
Het spuitfiguur Boy 67 cm zwart is een leuke accessoire in iedere tuin. Plaats het spuitfiguur bij een vijver...
Meer informatie
Aantal:
Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

Spuitfiguur Boy 67 cm zwart

Het spuitfiguur Boy 67 cm zwart is een leuke accessoire in iedere tuin. Plaats het spuitfiguur bij een vijver of los op het terras in combinatie met een waterreservoir en creëer een gezellige sfeer. Het spuitfiguur is gebaseerd op het klassieke 'Manneke Pis' en is verkrijgbaar in diverse kleuren. Bovendien is spuitfiguur Boy ook verkrijgbaar als engel of als duivel.

Het spuitfiguur is gemaakt van polystone waardoor hij een lange tijd meegaat. Polystone is bestand tegen wisselende weersinvloeden en is zeer stevig. Het spuitfiguur heeft een hoogte van 67 centimeter en is ook verkrijgbaar in een kleiner formaat.

Om het water rond te pompen middels het spuitfiguur dient u hem aan te sluiten op een passende fonteinpomp. Voor dit spuitfiguur raden wij de Xtra fonteinpomp serie aan, een combinatie van de fonteinpomp met een vijverslang en draadslangklemmen laat het spuitfiguur optimaal werken. Geniet van het rustgevende geluid van stromend water en van een prachtige accessoire in de tuin met het spuitfiguur Boy 67 cm zwart.

Specificaties

  • Afmetingen: 67 x 23 x 25 cm
  • Materiaal: Polystone
  • Kleur: Zwart
  • Aansluiting: 13 mm
Gerelateerde artikelen