Spuitfiguur Boy 67 cm wit

Spuitfiguur Boy 67 cm wit


Prijs:
122,55
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 4,95 pakketpost
Levertijd:
2 - 5 werkdagen
Merk:
EAN:
8711465861205
B2B:
Artikelomschrijving:
Het spuitfiguur Boy 67 cm wit is een leuke toevoeging voor iedere vijver of terras. Het spuitfiguur kan bij...
Meer informatie
Aantal:
Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

Spuitfiguur Boy 67 cm wit

Het spuitfiguur Boy 67 cm wit is een leuke toevoeging voor iedere vijver of terras. Het spuitfiguur kan bij een vijver geplaatst worden maar kan ook als losstaand element op het terras geplaatst worden, hier dient dan wel een waterreservoir bij geplaatst te worden. Het spuitfiguur boy heeft een hoogte van 67 centimeter en heeft een mooie, witte kleur. Het figuur is ook verkrijgbaar in de kleuren rood, zwart en groen en in een kleiner formaat.

Een spuitfiguur zorgt in iedere omgeving voor een gezellig sfeer en tevens zorgt het stromende water voor een rustgevend geluidseffect. Het spuitfiguur is gemaakt van polystone waardoor hij erg stevig is en lange tijd meegaat. Polystone is een stevig materiaal welke bestand is tegen de wisselende weersinvloeden.

Om het spuitfiguur te laten werken dient u hem aan te sluiten op een passende fonteinpomp. Voor het spuitfiguur Boy 67 cm wit raden wij de Xtra fonteinpomp serie 900 aan. Deze dient gecombineerd te worden met een vijverslang en draadslangklemmen.

Geniet van het rustgevende geluid van stromend water en van een leuke accessoire in uw tuin met het spuitfiguur Boy 67 cm wit!

Specificaties

  • Afmetingen: 67 x 23 x 25 cm
  • Materiaal: Polystone
  • Kleur: Wit
  • Aansluiting: 13 mm
Gerelateerde artikelen