Spuitfiguur Boy 67 cm rood

Spuitfiguur Boy 67 cm rood


Prijs:
122,55
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 4,95 pakketpost
Levertijd:
2 - 5 werkdagen
Merk:
EAN:
8711465861229
B2B:
Artikelomschrijving:
Het spuitfiguur Boy 67 cm rood is een gezellige en sfeervolle toevoeging aan uw vijver of uw terras. Het...
Meer informatie
Aantal:
Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

Spuitfiguur Boy 67 cm rood

Het spuitfiguur Boy 67 cm rood is een gezellige en sfeervolle toevoeging aan uw vijver of uw terras. Het spuitfiguur kan gebruikt worden bij de vijver om het water terug de vijver in te laten stromen, maar kan ook los op het terras geplaatst worden in combinatie met een waterreservoir. Het spuitfiguur heeft een mooie, dieprode kleur waardoor hij in elke omgeving als een ware blikvanger werkt.

Een spuitfiguur in de tuin zorgt voor een ontspannen en rustgevende sfeer door het stromende water.  Om het water optimaal te laten doorstromen dient u het spuitfiguur aan te sluiten op een passende fonteinpomp. Voor het spuitfiguur Boy 67 cm raden wij de Xtra fonteinpomp serie aan.

Het spuitfiguur Boy is gemaakt van polystone, polystone is zeer stevig waardoor u jarenlang gebruiksplezier van het spuitfiguur heeft. Polystone heeft als grootste voordeel dat er geen water in kan dringen waardoor hij jarenlang mooi blijft. Geniet van een sfeervolle en rustgevende sfeer in uw tuin met het spuitfiguur Boy 67 cm rood!

Specificaties

  • Afmetingen: 67 x 23 x 25 cm
  • Materiaal: Polystone
  • Kleur: Rood
  • Aansluiting: 13 mm
Gerelateerde artikelen