Spuitfiguur Boy 67 cm groen

Spuitfiguur Boy 67 cm groen


Prijs:
122,55
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 4,95 pakketpost
Levertijd:
2 - 5 werkdagen
Merk:
EAN:
8711465861236
B2B:
Artikelomschrijving:
Het spuitfiguur Boy is een moderne accessoire, gebaseerd op het klassieke 'Manneke Pis'. Het...
Meer informatie
Aantal:
Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

Spuitfiguur Boy 67 cm groen

Het spuitfiguur Boy is een moderne accessoire, gebaseerd op het klassieke 'Manneke Pis'. Het spuitfiguur is een aanwinst voor iedere tuin en kan zowel bij de vijver, als los op het terras geplaatst worden. Mocht u het spuitfiguur op het terras willen plaatsen, dient u hem te combineren met een waterreservoir waar het water in kan uitstromen.

Het spuitfiguur Boy heeft een groene kleur, waardoor hij in iedere omgeving een gezellige sfeer zal uitstralen. Tevens zorgt het stromende water voor een rustgevend geluidseffect, de perfecte accessoire in iedere tuin dus!

Het spuitfiguur is gemaakt van polystone, polystone is een mix van gemalen steen en vloeibare hars en is zeer stevig. Tevens blijft dit materiaal jarenlang mooi doordat er geen water kan indringen in polystone. Om het spuitfiguur optimaal te laten werken dient u hem aan te sluiten op een passende fonteinpomp. Voor het spuitfiguur Boy 67 cm raden wij de Xtra fonteinpomp serie aan, deze fonteinpomp zorgt ervoor dat het water rustig terugstroomt in het waterreservoir of in de vijver. Geniet van een moderne en stijlvolle accessoire met het spuitfiguur Boy 67 cm groen!

Specificaties

  • Afmetingen: 67 x 23 x 25 cm
  • Materiaal: Polystone
  • Kleur: Groen
  • Aansluiting: 13 mm
Gerelateerde artikelen