Spuitfiguur Boy 67 cm Engel

Spuitfiguur Boy 67 cm Engel


Prijs:
122,55
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 4,95 pakketpost
Levertijd:
2 - 5 werkdagen
Merk:
EAN:
8711465861311
B2B:
Artikelomschrijving:
Het spuitfiguur Boy 67 cm Engel is een unieke en moderne accessoire voor in uw tuin. Het spuitfiguur kan...
Meer informatie
Aantal:
Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

Spuitfiguur Boy 67 cm Engel

Het spuitfiguur Boy 67 cm Engel is een unieke en moderne accessoire voor in uw tuin. Het spuitfiguur kan gebruikt worden bij uw vijver, maar kan ook los op het terras geplaatst worden in combinatie met een waterreservoir. Het spuitfiguur is gebaseerd op het klassieke 'Manneke Pis, en is uitgevoerd in een 'Engel' variant. Deze engel is perfect te combineren met de 'Duivel' variant. Een combinatie van de duivel en de engel zal in iedere omgeving als een echte blikvanger werken.

Het spuitfiguur is gemaakt van polystone waardoor hij zeer stevig is, en goed bestand tegen diverse weerinvloeden. Het spuitfiguur staat garant voor jarenlang gebruiksplezier!

Om het spuitfiguur te laten werken dient u hem aan te sluiten op een passende fonteinpomp. Voor het spuitfiguur Boy 67 cm raden wij de Xtra fonteinpomp serie aan. Het spuitfiguur is eenvoudig aan te sluiten waardoor u al snel kunt genieten van de sfeervolle accessoire in uw tuin. Geniet van het rustgevende geluid van stromend water met het spuitfiguur Boy 67 cm Engel!

Specificaties

  • Afmetingen: 67 x 23 x 25 cm
  • Materiaal: Polystone
  • Kleur: Wit
  • Aansluiting: 13 mm
Gerelateerde artikelen