Spuitfiguur Boy 45 cm rood

Spuitfiguur Boy 45 cm rood


Prijs:
75,05
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 4,95 pakketpost
Levertijd:
2 - 5 werkdagen
Merk:
EAN:
8711465861267
B2B:
Artikelomschrijving:
Het spuitfiguur Boy 45 cm rood is een vrolijk mannetje dat het water terug in de vijver spuit. Het figuur is...
Meer informatie
Aantal:
Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

Spuitfiguur Boy 45 cm rood

Het spuitfiguur Boy 45 cm rood is een vrolijk mannetje dat het water terug in de vijver spuit. Het figuur is gebaseerd op het klassieke 'Manneke Pis' en staat leuk bij iedere vijver of waterreservoir. Het spuitfiguur is gemaakt van polystone en is hierdoor erg stevig en weerbestendig. Het grootste voordeel van polystone is dat er geen vocht in kan dringen zodat hij jarenlang mooi blijft.

Het spuitfiguur is 45 centimeter hoog en heeft een mooi, dieprode kleur. Mocht u liever een andere kleur willen; het spuitfiguur Boy is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. Ook is het spuitfiguur Boy verkrijgbaar als engel of duivel, leuk om diverse figuren te combineren!

Om het spuitfiguur te laten werken dient u hem aan te sluiten op een pomp. Voor dit spuitfiguur raden wij aan om de aansluitset voor spuitfiguren te gebruiken, deze set bevat alles wat nodig is om het figuur aan te sluiten. Geniet van het rustgevende geluid van stromend water en de gezellige sfeer met het spuitfiguur Boy 45 cm rood!

Specificaties

  • Afmetingen: 45,5 x 16 x 16 cm
  • Materiaal: Polystone
  • Kleur: Rood
  • Aansluiting: 13 mm
Gerelateerde artikelen