Piketpaaltjes 38 cm set van 10 stuks

Piketpaaltjes 38 cm set van 10 stuks


Prijs:
49,95
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 5,99 (PostNL pakketpost)
Levertijd:
1 - 2 werkdagen (op voorraad)
Merk:
EAN:
8711465301022
B2B:
Artikelomschrijving:
Een borderrand is ideaal om een tuin netjes af te kunnen werken. Om een borderrand te kunnen plaatsen, zal je...
Meer informatie
Aantal:
Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

Piketpaaltjes 38 cm set van 10 stuks

Een borderrand is ideaal om een tuin netjes af te kunnen werken. Om een borderrand te kunnen plaatsen, zal je gebruik moeten maken van piketpaaltjes. Piketpaaltjes zijn er in verschillende varianten. Zo heb je een variant die je gemakkelijk over de paaltjes heen kunt schuiven, maar ook een variant die je aan de borderrand vastschroeft. Voordat je aan de slag gaat is het dus belangrijk om te bepalen welke stevigheid je nodig hebt bij jouw piketpaaltjes. Wanneer je de plank niet mis wilt slaan, kun je het beste kiezen voor paaltjes waaraan je de borderrand vast schroeft.

Voor het monteren van de flexibele of rechte borderrand zijn deze piketpaaltjes zeer geschikt.
De piketten zorgen voor een perfecte stabiliteit bij het aanbrengen van uw borderrand. Voor een juiste en stevige montage plaatst u om de 40/50 cm een piketpaal verticaal in de grond. De piket bevestig je vervolgens met roestvrijstalen schroeven, bij voorkeur 2 schroeven per piketpaal, aan de borderrand. Deze piketset bestaat uit 10 grondpennen van 40 x 40 mm en is beschikbaar in twee verschillende hoogtematen.

Om te bepalen welke lengte je nodig hebt, kun je het best even kijken naar het type grond waar het in komt te staan. Beschik je over een hard stuk grond, dan kan een kortere piketpaal al goed van diest zijn. Echter is de regel wel, hoe dieper de paal in de grond staat, hoe steviger deze is. Bij een zachte grond kun je dus beter kiezen voor een langere piketpaal, maar ook bij bijvoorbeeld het afwerken van de vijver. Er komt dan namelijk meer druk op de paaltjes te staan.

Specificaties:

  • Hoogte: 38 cm
  • Breedte: 4 cm
  • Diepte: 4 cm
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Gerecycled kunststof
Gerelateerde artikelen