BorderFix borderrand recht 14 cm x 2 m

BorderFix borderrand recht 14 cm x 2 m


Prijs:
29,95
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 19,95 (PostNL grootpakket zending)
Levertijd:
1 - 2 werkdagen (op voorraad)
Merk:
EAN:
8711465301084
B2B:
Artikelomschrijving:
Een borderrand kent multifunctionele eigenschappen. Een borderrand kun je bijvoorbeeld gebruiken bij het...
Meer informatie
Aantal:
Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

BorderFix borderrand recht 14 cm x 2 m

Een borderrand kent multifunctionele eigenschappen. Een borderrand kun je bijvoorbeeld gebruiken bij het maken van een afscheiding tussen je gazon, borders of bestrating verder kun je een borderrand gebruiken voor het maken van een vijverrand maar ook voor het afschermen van een moestuin. Een borderrand kun je dus voor verschillende zaken inzetten. Een borderrand verzorgd over het algemeen voor een strakke afwerking van al deze elementen! De borderrand is gemaakt van gerecycled kunststof. Het materiaal is dus niet alleen duurzaam geproduceerd, maar kent ook een duurzame levensduur. Zo zal het materiaal gemakkelijk een aantal jaar mee kunnen.

Men gebruikt al jarenlang borderranden. Waar de randen in het verleden vrij flexibel waren maakt ubbinkt tegenwoordig het verschil met een duurzame en flexibele borderrand. Het materiaal is vrijwel onderhoudsvrij en kent een lange levensduur. Je kun het materiaal daarnaast erg gemakkelijk vormen of bewerken. In no time leg jij dus gemakkelijk een aantal meter aan borders in je tuin. Om zo optimaal mogelijk te werk te gaan heb jij natuurlijk wel een aantal piketpaaltjes nodig.

Piketpaaltjes helpen jou om een borderrand zo strak mogelijk in de tuin te monteren. Zo beschik je altijd over een nette tuin, zelfs wanneer het weer nodig is om de tuin te voorzien van het nodige tuinonderhoud. Een piketpaal is beschikbaar in verschillende vormen. Zo heb je een variant die gemakkelijk over de rand heen te schuiven is, maar heb je ook paaltjes waaraan de rand vastgeschroefd moet worden. Afhankelijk van de doeleinden van je borderrand, kun je een afweging maken welke variant voor jou het meest geschikt is!

Specificaties:

  • Materiaal: gerecycled kunststof
  • Kleur: zwart
  • Dikte: 10 mm
  • Lengte: 2 m
  • Hoogte: 14 cm
Gerelateerde artikelen