Aveiro Daveport terrasvijver

Aveiro Daveport terrasvijver


Prijs:
729,00
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 5,99 (PostNL pakketpost)
Levertijd:
2 - 5 werkdagen
Merk:
EAN:
8711465870863
B2B:
Aantal:
Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

Aveiro Daveport terrasvijver

U hoeft geen grote tuin te hebben om een vijver aan te leggen. Met deze Aveiro Daverport terrasvijver creëert u binnen een handomdraai een minivijver op uw terras. De terrasvijver bestaat uit twee verdiepingen met een geïntegreerde waterval met ledverlichting. Het stromende water in de terrasvijver zorgt voor een rustgevend geluid en zorgt bovendien voor levendigheid op het terras.  De led-verlichting in de waterval zorgt ervoor dat u ook in de avonduren kunt genieten van de prachtige accessoire.

De minivijver heeft een grijs-beige, kunststof wand en is afgezet met een aluminium rand. Deze materialen geven de terrasvijver een moderne uitstraling welke een aanwinst is voor ieder terras. Het gevlochten kunststof, ook wel wicker genoemd, is onderhoudsvrij en weerbestendig waardoor u jarenlang kunt genieten van de minivijver.

De terrasvijver heeft een maximale hoogte van 66 centimeter en is 78 bij 100 centimeter groot. Het bovenste gedeelte van de terrasvijver kunt u aankleden met bloemen of planten zodat er een sfeervol geheel ontstaat. Met de Aveiro Daveport terrasvijver maakt u ieder terras helemaal af!

Specificaties

  • Afmetingen: 78 x 100 x 66 cm
  • Waterval: 30 cm breed
  • Materiaal: PVC folie/wicker/aluminium
  • Capaciteit pomp: 4000 l/u
  • Kleur: Grijsbeige/zilver
  • Met blauwe led-verlichting
Gerelateerde artikelen